Waanzinnig nieuws !!! Mode ontwerper Carmichael Byfield van House of Byfield is uitgenodigd om zijn nieuwste lijn te laten zien op de catwalk van VIE Fashion Week van 1-juli t/m 3-juli 2021 in het World Trade Center in Dubai. MARC-O-GRAFIE is uitgenodigd om heel de week mee te gaan en zijn collectie vast te leggen op de catwalk. Mijn hartelijke dank aan alle mensen die mij, ondanks dat het een ontzettend moeilijk jaar is geweest voor iedreen, toch nog enkele opdrachten hebben gegund. Hierbij de allerbeste wensen voor 2021. Dat het maar een heel voorspoedig jaar mag worden in goede gezondheid. Helaas komen aan alle goede dingen een eind. Zo ook aan het bestaan van Twenty 4 Seven in zijn huidige vorm met Stay-C en Li-Ann.  Lieve Stacey en Li-Ann, het is voor ons totaal geen verassing. We zagen dit al heel lang aankomen... Neemt niet weg dat wij het toch zeer zeker het betreuren . Maar begrijpen jullie beslissing. Wendy en ik danken jullie hartelijk voor alles wat wij met jullie hebben mogen beleven. Het was fantastisch !! Wat hebben we van, en vooral ook met jullie mogen genieten !! Voor de schermen, achter de schermen tot op het podium bij diverse optredens Gelukkig hebben we de foto's nog !! Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met alles wat jullie verder gaan doen Heel veel Liefs, Marc en Wendy Afgelopen vrijdagen 14 en 21-mei had honk- en softbalcub H.S.C Blue Lions Tilburg de eer om een groots Nederlands honkbaltalent op bezoek te krijgen. Niemand minder dan Kevin Kelly, de picher van Curaçao Neptunus en speler voor onze nationale trots Team Kingdom of the Netherlands kwam een picher clinic geven.
VIE Fashion Week Dubai was een groot succes voor HOUSE OF BYFIELD. Op de derde en laatste dag ontvingen wij 2 awards uit handen van de organisatie !! BEST MALE MODEL voor Bernio Dap BEST DESIGNER voor Carmichael Byfield Het is een eer en een voorrecht om deel uit te maken van dit fantastische team.
In Dubai had ik de eer samen te mogen werken met twee geweldige designers : Giuseppe Fata en Ivan Donev. Wij hebben in een hotelsuite een geweldige shoot gehouden van diverse kleding en prachtige draagbare kunstwerken. De komplete set ruwe foto’s is reeds naar de designers gestuurd. Het wachten is nu op de lijst met fotonummers welke ze geretouched willen hebben. Daarna zullen deze in diverse magazine gepubliceerd worden. The Head Sculptures van bekende ontwerper Giuseppe Fata, exclusief gemaakt voor zanger Senhit, veroverden het podium van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam. Vanaf de eerste tentoonstelling ging de hoofdtooi-sculptuur meteen viraal op sociale media en trok de aandacht van de pers en professionals. Het werk van Maestro Fata verraste alle aanwezigen op de slotavond, live vanuit Rotterdam, uitgezonden op zaterdag 22 mei op Rai1.
Mijn hartelijke dank aan alle mensen die mij, ondanks dat het een ontzettend moeilijk jaar is geweest voor iedreen, toch nog enkele opdrachten hebben gegund. Hierbij de allerbeste wensen voor 2021. Dat het maar een heel voorspoedig jaar mag worden in goede gezondheid. Helaas komen aan alle goede dingen een eind. Zo ook aan het bestaan van Twenty 4 Seven in zijn huidige vorm met Stay-C en Li-Ann.  Lieve Stacey en Li-Ann, het is voor ons totaal geen verassing. We zagen dit al heel lang aankomen... Neemt niet weg dat wij het toch zeer zeker het betreuren . Maar begrijpen jullie beslissing. Wendy en ik danken jullie hartelijk voor alles wat wij met jullie hebben mogen beleven. Het was fantastisch !! Wat hebben we van, en vooral ook met jullie mogen genieten !! Voor de schermen, achter de schermen tot op het podium bij diverse optredens Gelukkig hebben we de foto's nog !! Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met alles wat jullie verder gaan doen Heel veel Liefs, Marc en Wendy
Waanzinnig nieuws !!! Mode ontwerper Carmichael Byfield van House of Byfield is uitgenodigd om zijn nieuwste lijn te laten zien op de catwalk van VIE Fashion Week van 1-juli t/m 3-juli 2021 in het World Trade Center Dubai. MARC-O-GRAFIE is uitgenodigd om heel de week mee te gaan en zijn collectie vast te leggen op de catwalk.
Afgelopen vrijdagen 14 en 21-mei had honk- en softbalcub H.S.C Blue Lions Tilburg de eer om een groots Nederlands honkbaltalent op bezoek te krijgen. Niemand minder dan Kevin Kelly, de picher van Curaçao Neptunus en speler voor onze nationale trots Team Kingdom of the Netherlands kwam een picher clinic geven.
VIE Fashion Week Dubai was een groot succes voor HOUSE OF BYFIELD. Op de derde en laatste dag ontvingen wij 2 awards uit handen van de organisatie !! BEST MALE MODEL voor Bernio Dap BEST DESIGNER voor Carmichael Byfield Het is een eer en een voorrecht om deel uit te maken van dit fantastische team.
The Head Sculptures van bekende ontwerper Giuseppe Fata, exclusief gemaakt voor zanger Senhit, veroverden het podium van het Eurovisie Songfestival 2021 in Rotterdam. Vanaf de eerste tentoonstelling ging de hoofdtooi- sculptuur meteen viraal op sociale media en trok de aandacht van de pers en professionals. Het werk van Maestro Fata verraste alle aanwezigen op de slotavond, live vanuit Rotterdam, uitgezonden op zaterdag 22 mei op Rai1.
In Dubai had ik de eer samen te mogen werken met twee geweldige designers : Giuseppe Fata en Ivan Donev. Wij hebben in een hotelsuite een geweldige shoot gehouden van diverse kleding en prachtige draagbare kunstwerken. De komplete set ruwe foto’s is reeds naar de designers gestuurd. Het wachten is nu op de lijst met fotonummers welke ze geretouched willen hebben. Daarna zullen deze in diverse magazine gepubliceerd worden.
MARC-O-GRAFIE
MARC-O-GRAFIE