NA DE FOTOSHOOT Maak ik een ruime selectie van de geslaagde foto’s. Deze zullen 1 voor 1 worden nabewerkt. Sommmige foto’s lenen zich uitstekend voor zwart-wit en /of andere speciale bewerking. Deze krijg je er zo bij , naast de originele foto. Binnen 1 werkweek krijg je van mij enkele foto’s toegestuurd zodat je weet wat je kan verwachten. Het kan max. 3 weken duren dat je van mij de rest van de foto’s zonder logo ontvangt. Je krijgt dan een link in de mail waarmee je de foto’s direct kunt downloaden. Aangezien de foto’s in hoogste resolutie en het grootste formaat worden aageleverd, worden aageboden , kun jij zelf bepalen welke foto je af zou willen drukken.
Wil je foto’s laten maken en ben je benieuwd wat daarbij komt kijken? Hieronder ligt ik in het kort mijn werkwijze toe. WAT ZIJN ZOAL DE MOGELIJKHEDEN * Bedekt en Artistiek naakt * Bedrijfs en Productfotografie * Bruidsreportage * Evenementen * Families * Modeshows * Portretten * Sport * Zwangerschapsreportage VOOR DE FOTOSHOOT Bespreken we de mogelijkheden voor de datum , tijd , locatie en gebruik van de visagie. Dit alles wordt netjes per email van tevoren vast gelegd. De shoot zou gedaan kunnen worden in je eigen woonkamer. Met onze mobiele studio bouwen je huiskamer om tot een heuse studio met achtergrond en lampen. Echter gaat onze voorkeur uit naar een mooie buitenlocatie. Over het algemeen voelen mensen zich in de buitenlucht eerder op hun gemak. En er gaat ook niets boven natuurlijk daglicht. Bijkomend voordeel is dat je op een buitenlocatie altijd op zoek kunt naar mooie plekjes die een bijzondere sfeer hebben. Dit zorgt voor variatie en mooie foto’s waar je met plezier naar zult blijven kijken. De shoot kan geheel verzorgd worden inclusief profesionele visagie van mijn vrouw die gediplomeerd visagiste is. De visagie wordt in samenspraak met jou afgestemd op jouw voorkeur en keuze van kleding. De visagie neemt ongeveer een half uur in beslag.
KLEDING Een van de veelgestelde vragen is : Wat moet ik aan ? Een logische vraag, je wilt immers op je mooist op de foto! Het allerbelangrijkst is dat je iets aantrekt waar je je goed in voelt dat is namelijk echt te zien aan de foto’s ! Kies dus kleding die goed past, en waar jij je mooi in voelt. Uiteraard is de mogelijkheid aanwezig om meerdere kledingstukken mee te nemen om te combineren. Bij wijfel zullen we altijd samen kijken wat de beste optie is. Ik kan dit écht niet genoeg benadrukken wie zich goed voelt straalt dat ook uit, houd hier rekening mee bij het uitkiezen van je kleding voor de fotoshoot! Afhankelijk van de bepaalde shoot die je doet , kan het wenselijk zijn geen strakke kleding te dragen aangezien dit altijd strepen achter laat. We zullen dit alsnog onder de aandacht brengen als dit nodig is voor de shoot. TIJDENS DE FOTOSHOOT Een andere veel gestelde vraag is : hoe moet ik staan ? We proberen altijd de shoot zo spontaan mogelijk te houden. Uiteraard is dat soms moeilijk als je moet poseren. Wij doen altijd ons best om je direct op je gemak te laten voelen. We helpen je altijd met aanwijzingen en sturen je bij waar nodig. Zodoende je zo mooi mogelijk op de foto te krijgen... Als we op een buitenlocatie aan de slag gaan , zullen we de mooiste plekjes op zoeken. Mijn vrouw en ik zullen je voldoende aanwijzingen geven zodat je op zijn mooist op de foto komt te staan. We zorgen altijd dat je je direct op je gemak voelt. Er wordt altijd heel wat afgelachen. Want plezier in de shoots staat bij ons voorop. Want dat zie je terug in de foto’s. Na de shoot wordt je weer netjes thuis afgezet. De shoot zal ca. 1,5 - 2 uur in beslag nemen.
ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN AUTEURSRECHT AUTEURSRECHT
Eventueel meer informatie vind je hier :
EXTRA INFORMATIE EXTRA INFORMATIE CONTACT CONTACT
Bij het gebruik maken van mijn diensten ga je automatisch akkoord met :
WAT KOST HET ? Bij MARC-O-GRAFIE kun je alle kanten op. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Fotografie is voor mij maatwerk, en daarmee de prijzen ook. Maar om je toch een indicatie te geven : Maar om je toch een indicatie te geven : * Portret vanaf € 25,- * Fotoshoot vanaf € 50,- * Bruidsreportage vanaf € 350,-
Weten wat er mogelijk is en wat het kost ? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.
Wil je foto’s laten maken en ben je benieuwd wat daarbij komt kijken? Hieronder ligt ik in het kort mijn werkwijze toe. WAT ZIJN ZOAL DE MOGELIJKHEDEN * Bedekt en Artistiek naakt * Bedrijfs en Productfotografie * Bruidsreportage * Evenementen * Families * Modeshows * Portretten * Sport * Zwangerschapsreportage VOOR DE FOTOSHOOT Bespreken we de mogelijkheden voor de datum , tijd , locatie en gebruik van de visagie. Dit alles wordt netjes per email van tevoren vast gelegd. De shoot zou gedaan kunnen worden in je eigen woonkamer. Met onze mobiele studio bouwen je huiskamer om tot een heuse studio met achtergrond en lampen. Echter gaat onze voorkeur uit naar een mooie buitenlocatie. Over het algemeen voelen mensen zich in de buitenlucht eerder op hun gemak. En er gaat ook niets boven natuurlijk daglicht. Bijkomend voordeel is dat je op een buitenlocatie altijd op zoek kunt naar mooie plekjes die een bijzondere sfeer hebben. Dit zorgt voor variatie en mooie foto’s waar je met plezier naar zult blijven kijken. De shoot kan geheel verzorgd worden inclusief profesionele visagie van mijn vrouw die gediplomeerd visagiste is. De visagie wordt in samenspraak met jou afgestemd op jouw voorkeur en keuze van kleding. De visagie neemt ongeveer een half uur in beslag. Met het boeken van de shoot stem je automatisch in met mijn ALGEMENE      VOORWAARDEN en het AUTEURSRECHT .
KLEDING Een van de veelgestelde vragen is : Wat moet ik aan ? Een logische vraag, je wilt immers op je mooist op de foto! Het allerbelangrijkst is dat je iets aantrekt waar je je goed in voelt dat is namelijk echt te zien aan de foto’s ! Kies dus kleding die goed past, en waar jij je mooi in voelt. Uiteraard is de mogelijkheid aanwezig om meerdere kledingstukken mee te nemen om te combineren. Bij wijfel zullen we altijd samen kijken wat de beste optie is. Ik kan dit écht niet genoeg benadrukken wie zich goed voelt straalt dat ook uit, houd hier rekening mee bij het uitkiezen van je kleding voor de fotoshoot! Afhankelijk van de bepaalde shoot die je doet , kan het wenselijk zijn geen strakke kleding te dragen aangezien dit altijd strepen achter laat. We zullen dit alsnog onder de aandacht brengen als dit nodig is voor de shoot. TIJDENS DE FOTOSHOOT Een andere veel gestelde vraag is : hoe moet ik staan ? We proberen altijd de shoot zo spontaan mogelijk te houden. Uiteraard is dat soms moeilijk als je moet poseren. Wij doen altijd ons best om je direct op je gemak te laten voelen. We helpen je altijd met aanwijzingen en sturen je bij waar nodig. Zodoende je zo mooi mogelijk op de foto te krijgen... Als we op een buitenlocatie aan de slag gaan , zullen we de mooiste plekjes op zoeken. Mijn vrouw en ik zullen je voldoende aanwijzingen geven zodat je op zijn mooist op de foto komt te staan. We zorgen altijd dat je je direct op je gemak voelt. Er wordt altijd heel wat afgelachen. Want plezier in de shoots staat bij ons voorop. Want dat zie je terug in de foto’s. Na de shoot wordt je weer netjes thuis afgezet. De shoot zal ca. 2 - 2,5 uur in beslag nemen.
NA DE FOTOSHOOT Maak ik een ruime selectie van de geslaagde foto’s. Deze zullen 1 voor 1 worden nabewerkt. Sommmige foto’s lenen zich uitstekend voor zwart-wit en /of andere speciale bewerking. Deze krijg je er zo bij , naast de originele foto. Binnen 1 werkweek krijg je van mij enkele foto’s toegestuurd zodat je weet wat je kan verwachten. Het kan max. 3 weken duren dat je van mij de rest van de foto’s zonder logo ontvangt. Je krijgt dan een link in de mail waarmee je de foto’s direct kunt downloaden. Aangezien de foto’s in hoogste resolutie en het grootste formaat worden aageleverd, worden aageboden , kun jij zelf bepalen welke foto je af zou willen drukken. Bij het gebruik maken van mijn diensten ga je automatisch akkoord met :
Uiteraard kun je altijd geheel vrijblijven contact met mij opnemen :
ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN AUTEURSRECHT AUTEURSRECHT
Mocht je hierna nog verdere informatie willen kun je altijd een kijkje nemen op de volgende pagina :
EXTRA INFORMATIE EXTRA INFORMATIE CONTACT CONTACT
MARC-O-GRAFIE